App2Track voor vervoerders

De data van uw ritten delen met uw opdrachtgevers via een app op uw smartphone.
App2Track maakt dit eenvoudig mogelijk als de chauffeurs app voor transport en home delivery. Maak vandaag nog een boordcomputer van uw smartphone of tablet.

Aanmelden als vervoerder

Eenvoudig installeren op telefoon en tablet

U downloadt App2Track gratis op Android of iOS telefoons en tablets. De app is ook beschikbaar op open Android boordcomputers van Mercedes Benz Fleetboard, Rietveld, Vehco en TomTom.

App2Track werkt onder andere voor de volgende opdrachtgevers:

App2Track support voor chauffeurs

Het App2Track support team heeft het motto: er is geen excuus denkbaar om App2Track niet te gebruiken. Het App2Track team helpt uw chauffeurs om de hoogste ritscore te behalen en uw opdrachtgever om de beste zichtbaarheid in control towers en transport platforms te realiseren.

App2Track werkt samen met onder andere de volgende partners:

Behaal de optimale ritscore

Met App2Track krijgen alle ritten een score. Dit cijfer wordt gebruikt om chauffeurs te stimuleren tot maximale zichtbaarheid en goede invulling van de taken. In de eigen CMS omgeving van de vervoerder worden van elke rit de scores getoond.
Elke week ontvangt de vervoerder per mail een overzicht van de afgelopen week. Het support team van App2Track zoekt contact met de vervoerder wanneer de scores uitwijzen dat hulp nodig is.

  • Rit accepteren
  • Rijden volgens planning
  • Ladingdragers invullen
  • Taken voltooien
  • GPS aan tijdens de rit