App2Track voor het MKB

App2Track is dé toonaangevende chauffeurs app voor transport en home delivery waar inmiddels meer dan 700 bedrijven en 20.000 chauffeurs gebruik van maken. Door het sturen van de actuele ritplanning naar uw chauffeur via de telefoon of tablet, krijgt u inzicht in uw leveringen. Zo kunt u leveringen real-time volgen en maakt u uw transportproces papierloos.

Maak uw levering binnen één dag papierloos en inzichtelijk met App2Track

Wilt u leveringen sneller administratief afhandelen en niet langer wachten tot de bezorger met het ondertekende document terugkomt op uw bedrijf?

Met App2Track heeft u op het moment van leveren de Proof of Delivery direct beschikbaar. Via een sign-on-glass, foto of scan komt de handtekening direct in het App2Track CMS terecht. Hierdoor maakt u leveringen real-time inzichtelijk.

Eenvoudig in gebruik en snel te implementeren

Ingehuurd vervoer is ook binnen één dag onderweg

Beschikbaar voor alle iOS en Android telefoons en tablets

Koppel met bekende softwaresystemen in het MKB

Real-time track & trace

Met App2Track volgt u leveringen van minuut tot minuut. Beheer een live dashboard en stuur gepersonaliseerde berichten naar uw klanten over de levering, inclusief real-time tracking links. Hierdoor verleent u betere assistentie onderweg en vermindert het aantal telefoontjes naar uw klantenservice.

Navigatie en route optimalisatie

Het plannen van de beste route en het verdelen van de orders over uw voertuigen kan met App2Track zoals u gewend bent. Uw chauffeur kiest de gewenste navigatie tool op zijn telefoon of tablet om de route te tonen.

Integreer met uw softwaresysteem

App2Track integreert met ieder ERP-, CRM- of OMS-systeem via de API, Excel of het Open Trip Model. Een geautomatiseerde datastroom tussen uw systeem en App2Track garandeert up-to-date informatie voor zowel de chauffeur als de klant.