Verkeerswaarschuwingen via App2Track

In samenwerking met Simacan werkt App2Track momenteel aan het AIDA-project: All-In-Driver-Assistant. Binnen dit project wordt ervoor gezorgd dat vrachtwagenchauffeurs via App2Track onderweg real-time verkeerswaarschuwingen binnen krijgen.

Wat zijn App2Track verkeerswaarschuwingen?

Via App2Track ontvangen vrachtwagenchauffeurs op hun iOS- of Android apparaat real-time meldingen over de huidige verkeerssituatie. Dankzij deze verkeersmeldingen is de chauffeur tijdig op de hoogte van bijzondere situaties op de weg.

Denk hierbij aan meldingen over:

  • Oranje en rode weercodes
  • Afgesloten rijstroken
  • Milieuzones
  • Hoogtebeperkingen
  • Gevaarlijke situaties op de snelweg

Deze meldingen zijn op maat gemaakt voor de rit die de chauffeur op dat moment rijdt. Daarbij gaat App2Track een stap verder dan andere applicaties, die vaak alleen verkeersdrukte en flitsers melden.

Doordat chauffeurs tijdig gewaarschuwd worden voor bijzondere verkeerssituaties, kunnen zij hierop anticiperen en bijvoorbeeld wegafsluitingen en omleidingen vermijden. Alle informatie wordt automatisch verwerkt via App2Track, waardoor de chauffeur de wijzigingen niet zelf door hoeft te geven. De chauffeur kan zich blijven focussen op het verkeer, wat ongelukken- en schadebeperkend werkt. Daarnaast wordt de consument automatisch op de hoogte gebracht over de levertijd van hun pakket. Op deze manier helpt App2Track om transport soepeler en veiliger te laten verlopen.

Meer informatie over App2Track

Bent u benieuwd hoe App2Track u kan helpen uw transport te optimaliseren? Neem dan contact met ons op.