Exact Online koppeling met App2Track

Orders inplannen, optimale routes samenstellen en weer wachten tot de chauffeur terug is met de vrachtbrieven. Daar gaat onnodig veel tijd in zitten. Met de koppeling tussen App2Track en jouw Exact Online ERP-systeem maak je jouw leveringsproces digitaal, efficiënter en je ritplanning papierloos.

App2Track kun je zowel gebruiken op een boordcomputer als op een mobiele telefoon. Zo kun je je boordcomputer blijven gebruiken voor het navigeren en de telefoon voor het afleveringen. Je kunt direct een digitale handtekening opvragen, een foto maken of een opmerking plaatsen. Deze handtekening, foto en opmerking wordt direct doorgestuurd naar het App2Track CMS.

Optimale route berekenen

Binnen het App2Track CMS kun je orders beheren met een upload via Excel of een koppeling met Exact Online. Alle orders worden met adresgegevens in het App2Track CMS geladen waarna de optimale route wordt berekend.
Na het afronden van de levering, zie je de afleverdatum, tijd en eventueel handtekening terug in het App2Track CMS. Hierdoor heb je inzicht in de afleverstatus van orders en kan het facturatieproces meteen beginnen.

Een route koppeling kan automatisch een route verwerken en beschikbaar stellen voor de app van App2Track. Dit bespaart je tijd wat je beter kunt besteden aan klantcontact. Door de koppeling met Exact Online kunnen alle processen efficiënt op elkaar inspelen zonder dat hier onnodige wachttijden tussen zitten.

Meer informatie over App2Track

Wil je meer weten over App2Track en de koppeling met Exact Online? Neem dan contact met ons op.