App2Track behaalt ISO 27001 certificering

Persbericht

Nijkerk, 7 september 2021

App2Track behaalt ISO 27001

De Optimizers Group heeft een ISO 27001 certificering behaald. Dat is bevestigd door TÜV Nederland, de organisatie die verantwoordelijk is voor de audit en certificaat-uitgifte van deze normering. Rick Venema (security officer Optimizers) en Adriaan Kanis (security officer Netivity) kregen het certificaat overhandigd. De volgende merken binnen de Optimizers Group zijn nu gecertificeerd: OptimizersNetivityTweakwise, en App2Track.

ISO-27001-Logo

Normering van belang

Rick Venema, de projectleider van de certificering: “Met deze certificering tonen wij als groep aan dat wij beveiliging van data van onze klanten zeer serieus nemen en als groep continue streven naar verbetering. Dit is een fantastisch teamresultaat van een groep betrokken en enthousiaste medewerkers.“ Met het beschrijven en vastleggen van onze processen is het voor onze medewerkers en onze klanten duidelijk hoe wij werken. Als Optimizers Group zijn wij trots dat we nu ISO 27001 gecertificeerd zijn.”

ISO 27001

Over Optimizers Group

De Optimizers Group bestaat uit bedrijven die gespecialiseerde software en apps leveren voor het creëren, verwerken en bezorgen van orders. Bij ons vindt u e-commerce, verkoop apps, EDI, warehouse management software en apps om uw orders af te leveren bij uw klant. Kijk op http://www.optimizers.nl voor onze producten en diensten.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Optimizers Group, Heiko van der Vlugt, e-mail hvl@optimizers.nl, tel. 033-2541188. De directe link naar de site van Optimizers Group is: http://www.optimizers.nl