App2Track is nu beschikbaar voor het MKB!

Bezorgt u regelmatig goederen en maakt u daarbij gebruik van eigen of ingehuurd vervoer? Het einde van het papieren tijdperk is in zicht: maak uw leveringen nu papierloos en inzichtelijk met App2Track!

Volg uw leveringen real-time

App2track is een toepassing die het mogelijk maakt uw levering van minuut tot minuut te volgen. Bij bijzonderheden rond de levering of emballage registratie wordt uw customer service team direct op de hoogte gebracht. Zo kan er nog vóór de chauffeur bij de klant vertrekt assistentie verleend worden.

Niet meer wachten op de documenten

Een levering die vandaag is gedaan en moet wachten op administratieve afhandeling tot de ingevulde en ondertekende documenten terug zijn op uw bedrijf is niet meer van deze tijd.

Met App2Track heeft u op het moment van leveren de proof of delivery direct beschikbaar. Een sign-on-glass, een foto of een scan van een document om dit te ondersteunen wordt daarbij gebruikt.

App2Track papierloos is simpel in gebruik

Een van de succesfactoren van App2Track is onze persoonlijke begeleiding en de eenvoud in gebruik van deze app. Wij hebben een professioneel team die de materie volledig begrijpt en veel ervaring heeft in het uitrollen van App2Track in logistieke omgevingen.

U gebruikt App2Track in combinatie met Excel-bestanden. U uploadt deze bestanden in uw persoonlijke App2Track CMS-omgeving, waarna de ritten beschikbaar gemaakt kunnen worden voor uw chauffeurs. Uw chauffeurs gebruiken App2Track tijdens het leveren op hun iOS of Android smartphone of tablet.

Bent u benieuwd wat App2Track voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op!