App2Track in de praktijk: drie gebruikersverhalen

App2Track wordt inmiddels door veel chauffeurs dagelijks gebruikt. Graag introduceren we u aan Wesley van Aarle, Eri Leegstraten en Leo Aurik. Deze drie chauffeurs rijden dagelijks met App2Track voor verschillende opdrachtgevers. Hieronder leest u meer over hun verhalen.

Dit is Wesley van Aarle. Hij is eigenaar van eenmansbedrijf WEVA. Hij rijdt zijn ritten met App2Track voor Cornelissen.

Hij gebruikt App2Track al ongeveer drie jaar. Wesley heeft speciaal een tablet aangeschaft om App2Track te gebruiken. Hij vindt de app eenvoudig om mee te werken.

Dit is Leo Aurik. Hij is eigenaar van Rouwers Transport VOF en zijn opdrachtgever is PostNL. Hij rijdt ongeveer 50 tot 60 uur per week met App2Track.

Leo geeft aan dat hij de samenwerking met App2Track ontzettend fijn vindt! Vooral de korte lijnen en het feit dat het team altijd voor hem klaarstaat met raad en daad. Leo heeft sinds de start van App2Track contact gehad met het team, waardoor Leo het gevoel heeft dat hij heeft meegeholpen om App2Track op te bouwen. Leo is zeer tevreden over de app zelf.

Dit is Eri Leegstraten. Hij werkt voor Peter Appel Transport in de flexpool. Eri heeft een telefoon van zijn werkgever, een eigen telefoon en nog een extra device. Eri rijdt gemiddeld tussen de 50 en 60 uur per week, net als Leo. Hij heeft ongeveer drie jaar geleden kennis gemaakt met App2Track en was één van de eerste testchauffeurs van App2Track.

Hij vindt App2Track een goede app om mee te werken. Met name de opmerkingenfunctie is handig, zo geeft hij eenvoudig door wanneer er bijvoorbeeld wachttijd is geweest.

Meer weten over App2Track en wat dit voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op!