App2Track helpt chauffeurs bij laatste kilometers met Last Mile Guidance

Leg de laatste kilometers naar uw eindbestemming zo veilig mogelijk af met de Last Mile Guidance via App2Track. Ontvang de meest toegankelijke routes en veiligheidswaarschuwingen voor de verbetering van de verkeersveiligheid. In samenwerking met Simacan werkt App2Track aan het AIDA-project: All-In-Driver-Assistant. Last Mile Guidance is hier een onderdeel van.

Wat is Last Mile Guidance?

Een grote vrachtwagen in een woonwijk of door smalle weggetjes in de binnenstad. Het is niet ideaal. Met Last Mile Guidance helpt u chauffeurs om moeilijke wegen te vermijden en een efficiënte route te vinden die rekening houdt met de omgeving. Geen scherpe bochten, smalle wegen of drempels meer terwijl het overige verkeer langs raast. Dankzij deze slimme route-informatie kunnen chauffeurs op termijn zelfs obstakels zoals wegafsluitingen en omleidingen omzeilen.

Deze functionaliteit is te gebruiken in combinatie met de app van App2Track en het Simacan platform.

Ontvang verkeerswaarschuwingen en een alternatieve route in app van App2Track

Eenmalig invoeren

Om chauffeurs zo goed mogelijk te helpen bij de laatste kilometers naar uw winkel of warehouse, tekent u eenmalig de beste route uit via de Simacan Control Tower. Hierbij kunt u denken aan het vermijden van routes door woonwijken of langs scholen, vervolgens is dit voor chauffeurs zichtbaar in de app van App2Track. 

Berichten

De meldingen voor de chauffeur worden via de telefoon of boordcomputer in de cabine automatisch omgezet in gesproken tekst. Hiermee wordt de bestuurder gewaarschuwd zonder op het scherm te hoeven kijken. Er wordt vroegtijdig geanticipeerd op de nieuwe verkeerssituatie, wat de verkeersveiligheid verder ten goede komt.

Chauffeurs komen snel, veilig en zonder stressvolle verkeerssituaties aan op hun eindbestemming. Op deze manier draagt App2Track bij aan een verbetering van de verkeersveiligheid, het verduurzamen van transport en het creëren van een betere leefomgeving. 

Meer informatie over App2Track

Wilt u meer weten over deze applicatie binnen App2Track? Neem dan contact met ons op.