A.G. van Geffen Transport optimaliseert het distributieproces met App2Track

In het aprilnummer van Transport & Logistiek is te lezen hoe transportbedrijf A.G. van Geffen Transport App2Track gebruikt om hun distributieproces te optimaliseren.

De chauffeurs van A.G. van Geffen Transport geven in App2Track aan met welk voertuig ze rijden, welke rit ze rijden en waar ze laden en lossen. De rit is te volgen via een dashboard in het App2Track CMS, waardoor alle partijen direct op de hoogte zijn wanneer een chauffeur vertraging oploopt door bijvoorbeeld file. Omdat timing cruciaal is voor de leveringen van A.G. van Geffen Transport, is App2Track een ideale oplossing om het distributieproces te moderniseren.

“A.G. van Geffen Transport vervoert onder andere pick-uppoint-bestellingen voor supermarkten. De eindklant bestelt boodschappen via internet die, verpakt in kratten, worden geladen bij het EFC en afgeleverd bij het pick-uppoint. Hier kan de bestelling vervolgens worden opgehaald. “voor deze leveringen is timing cruciaal”,  zegt De Leeuw. “Wanneer jij jouw boodschappen tussen negen uur en half tien kunt ophalen, moet de bestelling er wel zijn. Dankzij App2Track kan de klant direct op de hoogte gebracht worden als de chauffeur vertraging oploopt.”

Doordat iedere gereden rit een score krijgt is er snel inzichtelijk waar verbetering mogelijk is. Daarnaast is de rapportage een effectieve manier om chauffeurs te stimuleren en motiveren.

Meer lezen over hoe A.G. van Geffen Transport met App2Track werkt? Download het artikel hier.

Bent u benieuwd hoe App2Track u kan helpen om uw leveringsproces te optimaliseren? Neem contact met ons op!

Contact