App2Track papierloos transport

WAAROM PAPIERLOOS – e-CMR?

U vraagt zich af waarom het pakketje wel bij u aan de deur zonder papier geleverd kan worden maar dit in uw bedrijfsproces nog niet mogelijk is?

Met App2Track Paperless bent u in staat wettelijk goedgekeurde digitale vrachtbrieven (e-CMR) te gebruiken waardoor u minder administratieve lasten heeft en u sneller uw transport kunt afhandelen.

Wettelijk erkend e-CMR – digitale vrachtbrief platform

App2Track is een van de partijen die door NIWO is aangewezen als erkende partij om e-CMR’s of digitale vrachtbrieven uit te geven. Wij worden door het NIWO gehouden aan precieze voorwaarden waaraan we als softwareleverancier moeten voldoen.
In Nederland is de NIWO door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat aangewezen als de bevoegde autoriteit.

Kostenbesparing met App2Track Paperless e-CMR

App2Track papierloos heeft twee belangrijke kosten argumenten die een studie van de Universiteit Hasselt hebben aangetoond. Per transactie valt gemiddeld 13,00 Euro besparing te halen indien het papier wordt vervangen door een digitale oplossing:

  • Besparing op directe kosten: Tijd die nodig is voor afdrukken, uitgeven, laten tekenen en vooral het wachten door chauffeurs. Wanneer de vrachtpapieren weer ingeleverd zijn start de administratieve verwerking met ontvangen, uitzoeken, financiële verwerking (emballage-vervoerskosten) en archiveren.
  • Besparing op indirecte kosten: extra tijd die nodig is als de vrachtpapieren niet, te laat of incompleet (ingevuld) bij u terugkomen voor verwerking en archivering. Deze zoekkosten en de bijhorende herstelkosten vormen een belangrijk aandeel in de kosten van uw papieren proces.

App2Track papierloos e-CMR is simpel in gebruik

Een van de succesfactoren van App2Track is onze persoonlijke begeleiding en de eenvoud in gebruik van deze App. Wij hebben een professioneel team die de materie volledig begrijpt en veel ervaring heeft in het uitrollen van App2Track in logistieke omgevingen.

App2Track Paperless

Is mijn boordcomputer geschikt voor App2Track papierloos?

  • Wij ondersteunen boordcomputer leveranciers met de mogelijkheid tot een volledige integratie. Momenteel zijn dat: Mercedes Benz Fleetboard, Rietveld, Vehco en de TomTom PRO-series.
  • Een integratie in het vragenpad en/of een data integratie heeft App2Track papierloos (in ontwikkeling) met Trimble Fleet XPS tablet boordcomputers.
  • App2Track papierloos e-CMR werkt zowel op iOS als op Android toestellen en kan ook als app gebruikt worden op een telefoon of tablet.

Geïnteresseerd in e-CMR?

Ben u nieuwsgierig wat App2Track papierloos e-CMR voor uw organisatie zou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via support@app2track.com of vul het onderstaande contactformulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.